Wie zijn wij?

De gezichten van NederveenPronkCloudHR, Lenny en Renate.
Naast productontwikkeling zijn beiden ook beschikbaar voor interim werkzaamheden.
 
Klik op de button voor meer informatie.

Over Lenny door Renate

Lenny heeft al vele jaren ervaring in het HRM vakgebied en dat is duidelijk merkbaar aan de grote hoeveelheid aan expertise die zij in haar bezit heeft. Het schrijven van beleid en het geven van advies op strategisch-tactisch niveau is haar sterkte. Ze draait haar hand niet om voor het oplossen van complexe casussen en het nemen van de leidinggevende rol wanneer nodig.

 Wat Lenny naast haar expertise bijzonder maakt is vooral haar persoonlijkheid die hieraan wordt toegevoegd. Lenny is een authentiek en oprecht persoon die werkt vanuit haar hart en op basis van vertrouwen. Door haar openheid en eerlijkheid weet je bij Lenny altijd waar je aan toe bent en is er ruimte voor een goede discussie. Haar fijne persoonlijkheid gecombineerd met haar enthousiasme en liefde voor het HR vakgebied staat gegarandeerd voor een goede samenwerking en voornamelijk resultaten. 


#Specialismen: Beleid & Advies, procesmanagement (opzetten, structuren HR processen inclusief digitalisering), HR wet- en regelgeving.


Over Renate door Lenny

Renate werkt sinds 2010 in het HRM vakgebied. Gestart als HR adviseur en nu alweer enige jaren gespecialiseerd in het aandachtsgebied Learning en Development en projectmanagement. In 2015 heb ik Renate ontmoet als collega in een complex internationaal bedrijf. In een voortdurend veranderende omgeving zag ik haar echte can-do mentaliteit en niet bang zijn om uitdagingen aan te gaan.  Zij schakelt snel tussen onderwerpen en zoekt naar slimme oplossingen. Gezien haar lean achtergrond is Renate steeds op zoek hoe zij opdrachten efficient en effectief  kan uitrollen, zonder daarbij op de voorgrond te willen treden. Dit kent een uitzondering, met haar glimlach en humor is zij meestal wel duidelijk aanwezig! In 2018 hebben wij besloten samen NederveenPronkCloudHR op te richten. Een mooie, productieve samenwerking!#Specialismen: Data analytics, Learning & development, projectmanagement (Lean), performance management, talentmanagement, coaching.